maandag 31 oktober 2011

herfstzon



Onze vakantie is weer voorbij en iedereen weer naar school en werk. We hebben erg genoten van een zonnige herfstvakantie! Lekkere wandelingen over strand en door het bos gemaakt! Genieten hoor.
Ook vandaag genieten we nog van een heerlijk zonnetje! Ik vind het een heerlijke herfst. 


Iedereen een fijne week gewenst!
Lieve groet Judith

vrijdag 21 oktober 2011

Weekendgroet




Met een bakje koffie op de bank aan het spelen met mijn fotocamera. Ik heb een prachtige Canon spiegelreflexcamera maar weet nog niet heel goed hoe alles werkt. Zou dus eigenlijk een cursus moeten volgen maar heb dat nog steeds uitgesteld, wie weet komt het er ooit van.


In de bijlage van de Wonen Landelijke Stijl, stonden al weer allerlei kerstdecoraties. Hierdoor geinspireerd ging ik alvast aan de slag om deze gezellige klokjes en het sterretje te haken. Het patroon van het sterretje stond in de bijlage het andere patroontje komt van internet. Grappig voor de foto maar ze gaan toch echt zometeen de kast in hoor, tot na sinterklaas.


Wat leuk dat jullie allemaal zulke lieve reacties achterlieten op mijn vorige post! Hartelijk dank, en welkom voor de nieuwe volgers!
Fijn weekend iedereen,
Groet Judith.




maandag 17 oktober 2011

De Gang

Kom binnen in onze gang!


 Graag laat ik jullie een kijkje nemen in onze gang, nadat ik eerder de buitenkant van de voordeur liet zien, nu een blik op de binnenkant. Ook hier een mooie zwarte kruk en ook de sloten heb ik matzwart gemaakt, past dan net iets beter allemaal bij elkaar.

Aan de zijmuur naar de woonkamer hangr deze grote oude lijst, met eronder het stijgerhouten bankje.
Een zwarte kolenkit mag dienst doen al paraplubak.


Tegenover de lijst de deuren naar de kelderkast en het toillet, alle deuren in huis hebben oude bakelieten deurkrukken. Die zijn nog volop te krijgen via MP en stukken voordeliger dan nieuwe gietijzeren krukken.... en ik vind het wel iets nostalgisch hebben.

Aan het eind van de gang heb ik inmiddels de muur gesausd in dezelfde grijs/groene tint die we verder in huis al meer gebruikt hebben, deze kleur loopt door tot boven en ik vind het prachtig bij de zwarte trap. Deze kleur komt ook nog op de andere muren in de gang, het geeft gelijk zoveel meer sfeer!

Fije week gewenst, voor degenen die al herfstvakantie hebben, Geniet van het mooie weer!
Groet Judith.

vrijdag 14 oktober 2011

Van groen naar bruin

Deze Foto's schoot ik vanmorgenvroeg in de tuin
Buiten op de tuintafel staan de groene flessen, mooi accent nu alles langzaam maar zeker van groen naar steeds meer bruin verkleurd.

Tussen de beukehaag hangt een oude lamp waar alleen een kaars in kan branden, ook deze lamp verkleurt langzaam naar een roestbruine kleur....  



De beukenhaag is prachtig nu, sommige bladeren zijn nog helemaal groen en sommige al helemaal bruin, het blad blijft eraan tot er nieuw blad groeit in de lente. Heerlijk als het droge blad straks ritselt in de wind.

Fijn weeknd iedereen, geniet van de zon!
Groet Judith.

zaterdag 8 oktober 2011

Herfstsfeer

Buiten is het echt herfst. Binnen maken we het gezellig met vondsten uit de natuur.
Op de kist in woonkamer een inspirerend boek en kaarsjes, een schaal met grote denappels.
Ook de walnoten zijn geraapt en staan te drogen in een schaal en in de gietijzeren vazen staan heide planten.
Wij steken de kaarsen aan en gnieten van de gezelligheid in huis!

Fijne zondag iedereen,
Groet Judith.