donderdag 29 maart 2012

ROZE WOLK

De reden dat ik hier weinig of nauwelijks ben, is dat we nu zo'n 14 weken op een roze wolk zweven......
nou ja, zweven... en zo heel roze is die wolk nog niet want ik heb zo ongeveer iedere dag boven de gootsteen gehangen van ellende maarrrrr, het goede nieuws is dat we in blijde verwachting zijn van ons derde kindje en dat de misselijkheid nu echt ietsje minder word!  En natuurlijk heb ik heerlijk genoten van het zonnige weer, lekker onderuit in de tuinstoel met een boekje.

Door al die mooie zonnige dagen had ik in huis ook zin in wat pastel kleurtjes,of zou het komen door de veranderende hormonen? in elk geval kocht ik deze week zachtroze rozen en zette ze samen met wat druivenstronkjes in de gietijzeren vaas in het voorraam.


Hoop hier nu weer wat vaker te kunnen posten want heb natuurlijk een heleboel plannetjes in m'n hoofd die nog tot uitvoering gebracht gaan worden, kom ik ook weer wat vaker langs om te reageren op jullie mooie blogs!

Groet, Judith





donderdag 8 maart 2012

Tulpen


Vandaag was het hier een heerlijk zonnige dag,
en dat nadat het gisteren een hele dag regende.
Hoe veranderlijk kan het weer zijn hé, door het heerlijke zonnetje kreeg ik zin in een frisse bos bloemen in huis en haalde ik deze tulpen en kersenbloesem bij de bloemist. Laat jullie er bij deze ook even van meegenieten!


Voor iedereen alvast een zonnig weekend gewenst!
Groeten Judith