woensdag 25 april 2012

Hosta's

Vandaag schijnt hier een heerlijk zonnetje!
Na de regen van gister springt het frisse blad van de hosta's er dan wel uit,
de opgerolde bladeren gaan langzaam maar zeker steeds een stukje verder open.
Ik heb ze in bakken staan zodat er minder slakken bij kunnen maar toch moet er ieder jaar wat korrels bij, zodat ze niet helemaal opgegeten worden.
De lichtgroene hebben hele grote bladeren en de bonte een wit randje.




Geniet van vandaag!
Groet Judith


donderdag 5 april 2012

Fijne Pasen

Vandaag eens even heerlijk in huis bezig geweest. steeds had ik er de energie niet voor om alles eens lekker aan te pakken maar ik merk dat het weer steeds een beetje meer wordt. Heerlijk.

vorig weekend had mijn man van een paar oude deurlijsten, die al een tijd in de tuin stonden, een lijst gemaakt. eerst wilde ik er graag een spiegel in maar eigenlijk kan dat niet goed omdat er geen profiel aan de achterkant is. Maar eigenlijk houd ik ook wel van een sobere lege lijst.
Hij belande naast de bank met het idee hem er boven te hangen en zo stond hij daar maar, want dat lukt natuurlijk niet in m'n eentje. Tot ik vanmiddag dacht, misschien past hij wel op het steigerhouten bankje, en zowaar vind ik het zo veel leuker als dat ie boven de bank hangt.



De mand die naast de bank stond een kwartslag gedraaid zodat het beter uitkomt en op het bankje staan nog twee glazen spuitflessen en een geweistang.
Kijk even naar de oude verflagen op de lijst, mooi hé?

                                    
  



Wil iedeer alvast een Goede vrijdag en fijne Paasdagen toewensen,
Groet Judith