maandag 19 december 2011

Zeeuws tintje

Na al het poetsen van vandaag even met een bakje koffie en de Seasons op de bank, heerlijk.
Mooi op tijd klaar voordat de meiden uit school komen, kan ik nog net even lekker rustig genieten van m'n eerste bakje en het tweede doen we gezellig samen.
In de Seasons deze maand veel zeeuwse items, wat ik erg leuk vind want ik woon in het mooie zeeland.
Prachtige foto's bij dit artikel over de zeeuwse knoop die nu weer helemaal hip is, als klein meisje had ik ook een ringetje met deze knoop, erg leuk.
Ook staat er een artikel in over een prachtige antiek zaak in Middelburg, ja ik loop er wel eens binnen en het is inderdaad een aanader hoor! hele mooie stoere meubels en prachtige woonaccesoiers.

Ik geniet nog even van mijn koffie en de Saesons,
Fijne week iedereen.
Judith.


8 opmerkingen:

 1. Dit spreekt mij als "zeeuwse" (woon er,maar of ik t ooit wordt?)natuurlijk erg aan!Vind de zeeuwse knop ook er mooi.Heb pas voor mn verjaardga van mijn man een ring met zeeuwse knop gehad.Dan wel in eigentijdse uitvoering.Ook bak ik regelmatig een cake in een zeeuwse knopvorm.Woon in mIddelburg dus ik denk te weten over welke antiekzaak je t hebt,kan eigenlijk niet missen.Ga t blad ook nog maar halen denk ik.Geniet er nog maar van!!
  Lieve groet Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Zeeuwse knoop zie ik iedere dag, omdat de ketting van mijn moeder om de paspop hangt. Het blijft mooi. Net als Zeeland natuurlijk...)

  Fijne week, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi judith, wat leuk dat er in de seasons veel over zeeland staat. Ik kom sinds een jaar geregeld in Middelburg, wegens mijn vriendin Ria van wonen in Zeeland. Mijn dagje Middelburg is niet compleet zonder een bezoekje aan ...de Pagter ( ik denk dat je die bedoelt, want ik heb de Seasons nog niet), een prachtwinkel met stoere spullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk hè Judith, lekker genieten van een mooi blad en een lekker kopje koffie erbij... En de Seasons is natuurlijk bij uitstek zo´n blad, waar je echt even de tijd voor moet nemen. Heerlijk!!
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk even lekker genieten van een mooi blad en een kopje koffie, kan je even helemaal tot rust komen.
  Fijne week en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Judith,

  Ikw as net in de stad en dacht laat ik t blad ook s meenemen.Zit m door te bladeren...maar geen zeeuwse items!!Welk nummer heb jij??
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Judith!!Dankjewel voor je reactie!Weet nu waar t aan ligt!Deze zat in folie dus kon m niet inkijken in de winkel.Maar idd helemaal niet erg want hij is ook erg leuk.Ik kende t blad eigenlijk niet echt!Maar ga die van januari zeker kopen!
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. JA, IK BEN OOK LID VAN HET BLAD WAT JIJ LEEST.
  IK HEB OOK DIE MOOIE ZEEUWSE KNOOP GEZIEN.
  IK HEB EEN RING MET EEN ZEEUWSE KNOOP ER OP.

  FIJNE DAGEN,

  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen