donderdag 29 maart 2012

ROZE WOLK

De reden dat ik hier weinig of nauwelijks ben, is dat we nu zo'n 14 weken op een roze wolk zweven......
nou ja, zweven... en zo heel roze is die wolk nog niet want ik heb zo ongeveer iedere dag boven de gootsteen gehangen van ellende maarrrrr, het goede nieuws is dat we in blijde verwachting zijn van ons derde kindje en dat de misselijkheid nu echt ietsje minder word!  En natuurlijk heb ik heerlijk genoten van het zonnige weer, lekker onderuit in de tuinstoel met een boekje.

Door al die mooie zonnige dagen had ik in huis ook zin in wat pastel kleurtjes,of zou het komen door de veranderende hormonen? in elk geval kocht ik deze week zachtroze rozen en zette ze samen met wat druivenstronkjes in de gietijzeren vaas in het voorraam.


Hoop hier nu weer wat vaker te kunnen posten want heb natuurlijk een heleboel plannetjes in m'n hoofd die nog tot uitvoering gebracht gaan worden, kom ik ook weer wat vaker langs om te reageren op jullie mooie blogs!

Groet, Judith

9 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. En ondanks je misselijkheid toch zweven op de roze wolk ;-) Geniet van je zwangerschap en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap ....hoop dat je wat minder misselijk bent en kan gaan genieten van je zwangerschap .....en je foto is prachtig fijn weekend lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Judith, wat een mooi nieuws! Van Harte Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne zwangerschap hebt waarvan je kunt genieten met elkaar.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O Judith, gefeliciteerd, wat geweldig. Ik hoop dat je snel helemaal geen misselijkheidsklachten meer zult hebben en dat alles heel voorspoedig zal verlopen. Geniet van dit mooie gevoel en van deze mooie tijd.
  Ik wens je een fantastische zwangerschap...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wordt vast een meisje (roze wolk, roze rozen) hihi. Gefeliciteerd hoor en na deze maand wordt het genieten. Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh meid van harte Gefeliciteerd... En leuk een tweede blogbaby op komst, (tenminste in mijn leeslijst).
  Geniet vooral van de mooie tijd met z'n allen.

  Liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor het eerst kom ik op je blog en ik lees meteen over geweldig nieuws...van HARTE gefeliciteerd, spannend hoor! De laatste zwangerschap is hier inmiddels 14 jaar geleden, maar beide keren heb ik er erg van genoten! Ik hoop dat je je gauw wat beter gaat voelen!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd!!
  Hoop dat je misselijkheid snel helemaal over is en je volop kan genieten!
  Fijne zwangerschap .....

  Fijn weekend!

  Lieve groet,
  Harriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Door het druilerige weer vandaag ben ik weer eens aan het doorklikken vanuit andere blogs en zo op jouw blog gekomen. Ziet er leuk en gezellig uit! Maar deze post vraagt om een reactie; van harte gefeliciteerd!! Mooi nieuws!(hopelijk ben je ondertussen minder misselijk) heb nog niet verder gelezen en weet niet of het jullie eerste is etc. Maar uit ervaring kan ik je vertellen dat het geweldig is. Wij zijn sinds 4 maanden ouders van een prachtige zoon. Echt genieten!
  Groeten Karin (Mooi)

  BeantwoordenVerwijderen