vrijdag 14 oktober 2011

Van groen naar bruin

Deze Foto's schoot ik vanmorgenvroeg in de tuin
Buiten op de tuintafel staan de groene flessen, mooi accent nu alles langzaam maar zeker van groen naar steeds meer bruin verkleurd.

Tussen de beukehaag hangt een oude lamp waar alleen een kaars in kan branden, ook deze lamp verkleurt langzaam naar een roestbruine kleur....  De beukenhaag is prachtig nu, sommige bladeren zijn nog helemaal groen en sommige al helemaal bruin, het blad blijft eraan tot er nieuw blad groeit in de lente. Heerlijk als het droge blad straks ritselt in de wind.

Fijn weeknd iedereen, geniet van de zon!
Groet Judith.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Judith,
  Zo´n beukenhaag vind ik prachtig. En hoe fijn is het dat-ie niet helemaal kaal wordt in de winter. Mooi hoor, dat verkleurde blad. Je hebt er weer heel mooie foto's van gemaakt.
  Ik wens je een heel erg fijn weekend,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi de flessen op je tuintafel.
  Mooi in contrast met de herfstkleuren buiten.
  Een fijn weekend!

  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hé die beukenhaag. Groen in de zomer en bruin in de winter. Die van ons begint nu ook een beetje te verkleuren. En nachtvorst, ja hoor, ik moest vorige week zondag al autoruiten krabben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb vandaag het een en ander naar binnen gehaald. En achter in de tuin beginnen de beuken hun blad te verliezen. Maar in de voortuin houden ze het blad tot het nieuwe eraan komt.
  EN die vorst vind ik heerlijk, want dan heb je vaak mooi weer overdag.

  Fijn weekend,
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen