vrijdag 21 oktober 2011

Weekendgroet
Met een bakje koffie op de bank aan het spelen met mijn fotocamera. Ik heb een prachtige Canon spiegelreflexcamera maar weet nog niet heel goed hoe alles werkt. Zou dus eigenlijk een cursus moeten volgen maar heb dat nog steeds uitgesteld, wie weet komt het er ooit van.


In de bijlage van de Wonen Landelijke Stijl, stonden al weer allerlei kerstdecoraties. Hierdoor geinspireerd ging ik alvast aan de slag om deze gezellige klokjes en het sterretje te haken. Het patroon van het sterretje stond in de bijlage het andere patroontje komt van internet. Grappig voor de foto maar ze gaan toch echt zometeen de kast in hoor, tot na sinterklaas.


Wat leuk dat jullie allemaal zulke lieve reacties achterlieten op mijn vorige post! Hartelijk dank, en welkom voor de nieuwe volgers!
Fijn weekend iedereen,
Groet Judith.
6 opmerkingen:

 1. Leuk die klokjes!!!Ik ben helaas verre van creatief op dat gebied!!Maar je hebt gelijk als je zegt dat ze nog even weg moeten tot na onze goedheiligman!Maar begreep ik t nu goed dat jij ook in t zeeuwse land woont??
  Lieve groet Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou heb het zelfde hoor heb ook een prachtige camera en ben zelf aan het oefenen een cursus zou handig zijn maar kom ook tijd te kort dus probeer zelf achter de dingen te komen door lezen en proberen...erg leuk gehaakt zeg daar heb ik geen geduld voor pffff...wens jou ook een fijn weekend ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zit even maar je vorige post te kijken, wat een mooie hal zeg!! De grote lijst staat super en dat bankje ook. De deuren vind ik ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whaha, moest de code "dement" invullen om een reactie te plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Judith,
  Ik heb ook een Canon, een 450D, en ik leer nog steeds heel veel. Ik heb hem al 2,5 jaar...
  Het is een prachtige camera en er zitten veel mogelijkheden op... Het meeste leer ik van mijn dochter, die fotografe is, dat is wel handig natuurlijk, om zo´n lerares in mijn buurt te hebben. Hoef ik lekker niet in het boekje te zoeken, maar kan zij me uitleggen hoe het allemaal nog beter kan... Een heel fijne hobby waar ik bijna dagelijks mee bezig ben...
  Succes ermee en laat ons je vorderingen zien...
  Fijn weekend,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als bijna Zeeuwse leuk om je blog te ontdekken, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen