woensdag 30 november 2011

Kerstsfeer


Even een nieuw blogje maken.... 'T is al weer meer dan een week geleden dat ik de vorige blog schreef en de reden is eenvoudig dat ik een beetje weinig inspiratie heb. Ik heb zin in kerstsfeer in huis maar ik houd niet van een overdadige boom of veel glitters en ballen. Hier en daar liggen amarylus bollen omwikkeld met mos en op de kist in de voorkamer een moskrans met in het midden een eenvoudig windlicht met stompkaars.
Zag op verschillende blogs al takkensterren en die vind ik dan wel weer leuk, natuurlijke materialen en een beetje stoere, sobere sfeer daar houd ik wel van, dus die ga ik zeker nog proberen te maken.
Zo komt waarschijnlijk de kerstsfeer langzaam aan toch steeds een beetje meer ons huisje binnen.

Lieve groet Judith.


  

5 opmerkingen:

 1. Sober versierd is ook meer mijn ding dan overdadig.....
  En kijk voor de sterren maar op mijn blog....Zelf gemaakt, leuk om te doen!
  Groet Kiki

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heb dat ook hoor als het dan moet dan met natuurmaterialen ....fijne dagen lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Judith,
  Nou, ik heb nu voor het eerst in jaren het gevoel van ´kom maar op met die boom´. Dit jaar komt-ie al heel vroeg, namelijk aanstaand weekend al... Schrik, dat is vroeg, maar dat komt omdat Ben en ik allebei werken met kerst, dus dan doen we er niets aan en mijn meiden konden alleen dit komende weekend (d.w.z. van mijn vrije weekenden). Dus we vieren dit jaar al op 3 december een beetje kerst. Lekker eten, paar kadootjes... en dan vind ik het toch wel leuk om dan ook de kerstversiering klaar te hebben. Niet overdreven hoor, alleen de boom en een paar extra kaarsen en wat hulst of dennentakken...
  Dus ook niet overdadig maar toch wel met wat mooie ballen en lampjes... Maar ik heb er wel zin in...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel langzaam begin ik ook over de kerst na te denken, of eigenlijk een winterse sfeer, want ik ben niet zo van de glitter en glamour dus ook niet met kerst.

  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Overdadige kerstversiering, brrr, niks voor mij. Ik hou vooral van rust en eenvoud, dus jou sobere groenkrans met het windlicht vind ik helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen