vrijdag 18 november 2011

Pip


Vandaag even een heel ander kleurtje op mijn blog!
Aangezien we hier in huis met drie vrouwelijke bewoners en slecht één man zijn, komt er natuurlijk ook hier en daar wat roze in ons interieur. Houd ik het in de woonkamer graag allemaal naturel, daarentegen vindt ik dat het op de meidenkamers lekker roze mag zijn hoor. De tijd zal snel genoeg komen dat ze echt geen zoete meidenkleurtjes meer willen dus tot die tijd genieten we er nog van, en de meiden ook.
Op Jasmijn haar oude witte bed dan ook een roze pip dekbedhoes en ook het lampenkapje is van dezelfde stof. De gordijnen hebben een roze ruitje en de muur achter het bed is ook roze. De grote oude kast is ook wit en er staat nog een wit toilettafeltje met spiegel, dat laat ik een volgende keer weer zien.

Alvast een gezellig weekend gewenst voor iedereen,
groet Judith.

P.s. alle nieuwe volgers op mijn blog heet ik bij deze van harte welkom! erg leuk als er steeds weer nieuwe volgers bijkomen!
Groetjes.6 opmerkingen:

 1. Hallo Judith,
  Wat een schattige kamer voor je dochter. Lief dat wit met al dat roze/rood... Pip is natuurlijk wel heel erg gezellig zo...
  Ik wens jullie een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige kamer hoor heerlijk sfeertje wie wil daar niet slapen ....fijn weekend lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ziet dat er gezellig uit, leuk dat pip.

  ga je volgen,en je bent ook welkom bij mij.
  goed weekend
  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Judith, ik heb je blog via Ruw met Stijl ontdekt. Ik blog ook nog niet zo lang. Deze week heb ik een Award gekregen en deze wil ik nu graag aan jou doorgeven, kijk maar even op mijn blog!
  Fijn weekend en groet van Kiki

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellige kamer, leuk die pipkleurtjes.
  Fijn weekend en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om volger op je blog te worden.Natuurlijk ben je op mijn blog ook van harte welkom. Ik kwam op je blog terecht omdat je ook in het "award"lijstje stond bij Tjits.

  Groetjes,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen